Over ons

De Speulhoeve is een onderdeel van Attractieverhuur van Aperlo. Wat 11 jaar terug begon met de verhuur van 1 springkussen, is anno 2015 uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat u alles kan aanbieden op het gebied van attractieverhuur. Vanuit dit bedrijf kregen wij steeds te horen dat er zo weinig te doen was voor kleine kinderen in de gemeente Elburg en omgeving.

Omdat we al ervaring hadden met tijdelijke locaties die we vol zetten met onze attracties, is het idee geboren om een vaste locatie te realiseren in de gemeente Elburg voor een indoor speeltuin. Die locatie hebben we gevonden, de voormalige manege aan de Zuiderzeestraatweg 100 in Elburg hebben we aangekocht en hebben we geschikt gemaakt als indoor speeltuin. Het unieke is dat onze hal vol staat met opblaasbare attracties. Hierop kunnen de kinderen echt ravotten, springen en klauteren.

Op de foto pagina proberen we u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Een officiële opening zal dit jaar nog plaatsvinden, maar we zijn er al helemaal klaar voor om u en uw kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Op deze site en op https://www.facebook.com/speulhoeve komt te staan wanneer we zover zijn.

logo speulhoeve